EEN CHARMANTE REGELING!

45+ en werkzaam? Wellicht biedt deze volledig gesubsidieerde regeling iets moois voor u op dit moment?

Herkent u dit?

U heeft het prima naar uw zin op uw werk. Leuke collega’s en werk waar u goed in bent. Geschikte werktijden en een salaris waar u tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor u. Wel wordt u een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denkt u wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders!

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen in 3 sessies van 1,5 uur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Geheel kostenloos voor de deelnemer. Dit project wordt gesubidieerd door de overheid.

Beroepen die binnen deze subsidie regeling vallen treft u aan in dit schema

http://bit.ly/OAberoepen

of

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/…/subsidiable-beroeps…

Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

info@lucid-consultancy.nl

06 37530745

Met vriendelijke groet,

Monique van Erve