Al wandelend in de natuur dichter bij jezelf komen.

Wandel- & Natuurcoaching is op dit moment erg in trek. Dat is ook niet vreemd, mensen gaan graag naar buiten op zoek naar frisse lucht. De natuur werkt rustgevend, stimuleert creativiteit, brengt teams in beweging en mensen dichter bij elkaar.

Voortdurend de aandacht moeten verdelen tussen verschillende informatiebronnen eist veel van onze aandacht en ons concentratie- vermogen. De constante prikkels van de dagelijkse arbeidsdag van de eenentwintigste eeuw veroorzaakt veel spanning en stress. Een voedingsbodem voor problemen op allerlei vlak.

Wandelen is een vanzelfsprekende gemakkelijke beweging om tot ontspanning te komen. De natuur doet wat met je. Middels laagdrempelige “down to earth” werkvormen, brengt deze manier van coaching jou (je team) en ook je gedachten op gang en bevordert je creativiteit.

De verandering van omgeving, de ruimte, frisse lucht en het ritme van je eigen loop en observatie, helpen om je gedachten uit te spreken en te ordenen. Je brein komt tot rust en er ontstaat weer ruimte in je hoofd en je hart.

De natuur biedt jou de mogelijkheid om je beter en gelukkiger te voelen en je problemen aan te pakken.

Ik loop graag als getraind Wandel- & Natuurcoach een stukje met je mee om samen te ontdekken wat voor jou van wezenlijk belang is.

Laat je inspireren door de natuur en vindt je passie en drijfveren weer terug middels een positieve aanpak.

Wil je zelf de omgeving van Abdij Rolduc verkennen al wandelend of op de fiets?

Klik dan op  deze  link https://www.rolduc.com/nl/location.html

Met vriendelijke groet,

Monique van Erve

Bezoekadres Abdij Rolduc, Heyendallaan 82C, 6464 EP Kerkrade

T 06 37 53 07 45 | E info@lucid-consultancy.nl | W www.lucid-consultancy.nl

KVK 53119126